Taşıyıcılar CHP’ye hem taleplerini iletti hem de teşekkür etti

22 Nisan 2022 21:53
ARSTAŞ ve SUMOTAŞ üyeleri taleplerini dinlemeye gelen CHP’lilere, cezalı geçişlere uygulanan 5 katı zamlı tarifenin kaldırılması için hem mecliste hem kamuoyunda yürüttükleri çalışmalardan dolayı teşekkür etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Ä°l BaÅŸkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Kartepe Ä°lçe BaÅŸkanı Nilay Merttürk ve ilçe yönetimi ekonomik buhran ile kontak kapatma noktasına gelen S.S. 64 Nolu Suadiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi  (SUMOTAÅž) ve S.S. 99 Nolu Aslanbey Tır ve Kamyon Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni  (ARSTAÅž) ziyaret etti. ARSTAÅž BaÅŸkanı Åžükrü Arslan, SUMOTAÅž BaÅŸkanı Hüseyin Türker ve kooperatif üyelerinin taleplerini dinleyen CHP’liler yaÅŸanan sorunları yakından takip ettiklerini ifade etti.

TAÅžIYICILARDAN CHP’YE TEÅžEKKÜR

Kooperatif üyeleri, karayollarındaki cezalı geçiÅŸlerde ilk kesilen cezanın birkaç ay sonra yaklaşık 5 katına çıkması konusuna çözüm arayışı sürecinde çalışmalarını sürdüren Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Ä°l BaÅŸkanı Harun Özgür Yıldızlı’ya teÅŸekkür etti. Taşıyıcıların sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceklerini ifade eden BaÅŸkan Yıldızlı, “Mazotun, lastiÄŸin, karayolları geçiÅŸ fiyatlarının nasıl katlandığını hepimiz biliyoruz. Taleplerinizi ve sorunlarınızı gündeme taşıyarak çözüm üretmek için tüm kademelerimiz ile yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X